Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw

Zapraszamy do udziału w "Konferencji Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw" organizowanej przez Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.

 

Data: 20-22.05.2024

Miejsce: Międzynarodowe Centrum Konferencyjne "Krzyżowa"

Program:

Dzień I (poniedziałek)

17:30-19:00 Rejestracja uczestników

18:00-20:00 Obiadokolacja

Dzień II (wtorek)

8:00-9:00 Rejestracja uczestników

9:00-9:15 Rozpoczęcie Konferencji

9:15-11:00 Wykład inauguracyjny prof. Jana Oszmiańskiego pt. Aronia jako wyjątkowo bogate źródło substancji prozdrowotnych; wykłady plenarne

11:00-11:30 Przerwa kawowa

11:30-13:50 Sesja I

14:00-15:00 Przerwa obiadowa

15:30-17:00 Zwiedzanie pałacu Krzyżowa

19:00-24:00 Uroczysta kolacja

Dzień III (środa)

9:00-11:00 Sesja II

11:00-11:30 Przerwa kawowa

11:30-13:50 Referaty zamykające, podsumowanie i zakończenie Konferencji

14:00-15:00 Przerwa obiadowa

Strona wydarzenia: https://oiw.upwr.edu.pl/

Szukaj w serwisie
Polityka cookies